De praktijk

Per 1 januari 2020 is onze praktijk geopend in het gezondheidscentrum Medisch Spectrum Gouda aan de Willem Barentszlaan in Gouda. De praktijk bestaat echter al sinds oktober 1979 en was bekend onder de naam Fysiotherapie Disseldorp.

Robert Gerritsen en Jolanda Gerritsen – Verhees zullen per 1 januari 2020 de praktijk met veel plezier voortzetten.

Ons team bestaat uit vier ambitieuze fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisaties. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Afhankelijk van de specialisatie wordt er deelgenomen aan beroep specifieke bijscholingscursussen. Binnen onze praktijk proberen wij zo optimaal mogelijk fysiotherapeutische zorg te bieden in een omgeving waarin de patiënt zich prettig voelt en actief kan werken aan zijn en/of haar herstel.

Er is een volledig ingerichte oefenzaal aanwezig met vijf behandelkamers, waar ook een pedicure, ergotherapeut en ontspanningsmasseuse werkzaam zijn. We hebben een nauwe samenwerking met de huisartsen en specialisten.

Naast reguliere fysiotherapie bieden wij:

Orthopedische Manuele therapie, Craniofasciaal therapie, Fysiotraining en Medical Taping concept en zijn wij lid van het Artrose netwerk .