Fysiotraining

Tijdens de fysiotraining kunt u gebruik maken van onze fitnessapparatuur en oefenzaal onder begeleiding van één van onze therapeuten. Dit is ook mogelijk als er geen lichamelijke klachten (meer) aanwezig zijn. Onze trainingszaal is ingericht met spierversterkende apparatuur, cardio apparatuur en extra oefenmateriaal gericht op het verbeteren van kracht, coördinatie, stabiliteit, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Tijdens de fysiotraining maakt u gebruik van onze oefenzaal en fitnessapparatuur onder begeleiding van een fysiotherapeut, dit kan tijdens of na een behandeltraject, maar dit is ook mogelijk zonder medische indicatie.

Als u een revalidatieprogramma tijdens uw behandeling met een fysiotherapeut bent gestart, is het mogelijk deze te continueren en uit te breiden tijdens de fysiotraining. Uw fysiotherapeut zal samen met u een passend trainingsprogramma maken. Daarnaast zal uw therapeut dit programma met u evalueren en waar nodig aanpassen.

Het is ook mogelijk om zonder (pijn)klachten te komen trainen. Er zal dan bij uw eerste bezoek een intake plaatsvinden, waarbij uw doelen zullen worden besproken. De therapeut zal met u een passend trainingsschema opstellen en afspraken maken over een evaluatiemoment.

Praktische informatie:

  • Tijdens de training is het gebruik van een handdoek verplicht
  • In verband met de hygiëne is het niet toegestaan buitenschoeisel in de oefenzaal te dragen
  • Bij afwezigheid van de therapeut is het niet toegestaan de oefenzaal te betreden
  • Om de groepsgrootte te kunnen garanderen kunt u alleen trainen op afspraak